cookies Custom

Uporabljamo piškotke (majhne tekstovne datoteke, ne kekse) Pokaži več

Naša spletna stran uporablja osnovni t.i. sejni piškotek, ki je del platforme, na kateri deluje in je izbrisan, ko zapustite našo spletno stran ali zaprete vaš spletni brskalnik. Je nujen za delovanje v določenih predelih in ne shranjuje nikaršne osebne podatke.


Darujte dohodnino

Po Zakonu o dohodnini lahko vsi davčni zavezanci do 0,5 % davka na svojo dohodnino za leto 2011 namenite tudi Zavodu Naprej. Ta donacija za vas ne predstavlja dodatnega stroška, saj gre za dohodnino, ki smo jo obvezani plačati, vendar pa lahko del te namenimo organizacijam po lastni izbiri.

Če želite nameniti del dohodnine Zavodu Naprej vas prosimo, da natisnete in izpolnite priložen obrazec in ga pošljete na pristojni davčni urad Ministrstva za finance z vašim stalim prebivališčem.

Veseli bomo, če boste o možnosti prispevanja dela dohodnine obvestili tudi svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce in druge, za katere menite, da so pripravljeni podpreti prizadevanja Zavoda Naprej, ki svojim uporabnikom pomaga pri iskanju poti v samostojnejše in kakovostnejše vključevanje v vsakdanje življenje.

Za vaše prispevke se vam najlepše zahvaljujemo!

 


Priloženi dokumenti:

Obrazec: Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (povezava)

(obrazec natisnite, ga izpolnite in oddajte na pristojni davčni urad)